Етажи – Сграда 2

Апартамент, Вид, Етаж, Площ, Сграда 2
Апартаменти сграда 2  Изложение  Етаж  Блок  Апартамент  Площ  Тип Цена  Статус 1 Сграда 2 1 77,10 кв.м  Двустаен 31 000 €  Свободен 1 Сграда 2 2 80.96 кв.м  Двустаен 33 000 €  Свободен 1 Сграда 2 3 80.96 кв.м  Двустаен 33 000 €  Свободен 1 Сграда 2 4 77.10 кв.м  Двустаен 31 000 €  Свободен   2 Сграда 2 5 77,97 кв.м Двустаен  39 000 € Свободен 2 Сграда 2 6 81,78 кв.м Двустаен 41 000 € Свободен Your Name Your Email Subject Message
Read More